پایگاه خبری تحلیلی خامی شهرستان باشت
Published on پایگاه خبری تحلیلی خامی شهرستان باشت (http://www.bashtnews.ir)

صفحه اصلی > مشکلات تولید یک محصول پر مصرف در استان

16. خرداد 1395 - 13:33
مشکلات تولید یک محصول پر مصرف در استان [1]
کمبود سردخانه در کهگیلویه و بویراحمد بر مشکلات و دردهای صنعت تولید مرغ استان افزوده است تا تولیدکنندگان و مصرف کنندگان روزانه با تبعات آن دست و پنجه نرم کنند. خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها-پژمان امیدی: تولید در بخش های مختلف در کهگیلویه و بویراحمد همواره با چالشها و فراز و نشیبهای فراوانی روبرو بوده است.

نبود زیرساختهای لازم در صنایع مختلف یکی از مشکلاتی است که رکود را درصنعت استان [2] رقم می زند و مرغداریها و تولید مرغ در استان [2] نیز از این رکود بی بهره نیستند.

صنعت تولید مرغ در استان [2] با مشکلاتی چون، کمبود کشتارگاه در استان [2]، نبود سردخانه، فراز وفرود قیمتها در خوراک و مشکلات دیگری روبرو است که این صنعت را به چالش می کشاند.

فضای سردخانه ای استان [2] جوابگو نیست

مدیرکل دامپزشکی کهگیلویه و بویراحمد نبود سردخانه را یکی از مشکلات مهم این صنعت در استان [2] عنوان می کند که به تبع آن مشکلاتی دیگر نیز رخ نشان می دهد.

عبدالله بهمنش می افزاید: این استان [2] فضای سردخانه ای بسیار کمی دارد که جوابگوی نیازها نیست.

وی تاکید می کند: بخش خصوصی رغبتی به سرمایه گذاری در این بخش ندارد و باید راهکاری برای رفع این معضل اندیشیده شود.

وی عرضه مرغ زنده و واردات مرغ از دیگر استان [2]ها را از دیگر مشکلات این صنعت می داند و می گوید: واردات مرغ از دیگر استان [2]ها بهداشت مرغداریها در استان [2] را به خطر می اندازد.

وی می گوید: با ورود مرغهای آلوده به یک مکان، مرغداریهای دیگر نیز در معرض بیماری قرار می گیرند.

مدیر کل دامپزشکی استان [2] رعایت بهداشت در مرغداریها را از مهمترین عوامل تولید گوشت سالم می داند و می گوید: تولید و عرضه مرغ مرغداری تا رسیدن به دست مصرف کننده باید با رعایت بهداشت در همه زمینه ها انجام شود.

کمبود سردخانه کافی در استان [2] برای نگهداری مرغ موجب می شود مصرف کنندگان گاهی در برخی تعطیلات با مشکل نبود مرغ در بازار و یا افزایش ناگهانی قیمت مرغ مواجه شوند.

این در حالی است که به دلیل گردشگرپذیر بودن استان [2] در فصول مختلف و به خصوص شهرستانهای بویراحمد و دنا در فصل بهار و تابستان، این معضل در هنگام هجوم گردشگران ابعاد جدیدی پیدا می کند.

۶۰درصد نیاز مرغ استان [2] در داخل تولید می شود

رئیس جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد میزان تولید مرغ در استان [2] را سالانه هشت هزار و ۵۰۰ تن عنوان می کند.

جعفر گوهرگانی می افزاید: این میزان تولید، ۶۰ درصد نیاز مصرف کنندگان را تامین می کند.

وی می گوید: تعداد مرغداریهای فعال استان [2] ۷۲ واحد است که ۲۲ واحد از این مرغداریها در دولت تدبیر و امید تاسیس شده اند.

گوهرگانی با اشاره به عمده ترین مشکلات صنعت مرغداری در استان [2] می افزاید: تنها یک کشتارگاه در استان [2] فعال است که در صورت فعالیت نکردن چند ساعته این کشتارگاه تولید کنندگان متضرر می شوند.

وی کمبود سردخانه را از دیگر چالش های صنعت مرغ عنوان می کند و می افزاید: از بخش خصوصی متقاضی ایجاد سردخانه در استان [2] حمایت می شود.

مرغ یکی از پرمصرف ترین کالاهای سبد خانواده در کهگیلویه و بویراحمد است که مصرف کنندگان را در فراز و فرودهای تولیدش شریک می کند و صنعت تولید این محصول نیازمند ایجاد زیرساختهای لازم در استان [2] است تا هم تولید کننده ها محصولی با کیفیت روانه بازار کنند و هم مصرف کنندگان نگران فراز و فرود قیمتها و یا کمیاب شدن محصول نباشند.

  • صفحه اصلی
  • پیوندها
  • درباره ما

Source URL:http://www.bashtnews.ir/news/61301/%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D8%AA%D9%88%D9%84%DB%8C%D8%AF-%DB%8C%DA%A9-%D9%85%D8%AD%D8%B5%D9%88%D9%84-%D9%BE%D8%B1-%D9%85%D8%B5%D8%B1%D9%81-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86

پیوندها
[1] http://www.bashtnews.ir/news/61301/%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D8%AA%D9%88%D9%84%DB%8C%D8%AF-%DB%8C%DA%A9-%D9%85%D8%AD%D8%B5%D9%88%D9%84-%D9%BE%D8%B1-%D9%85%D8%B5%D8%B1%D9%81-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86 [2] http://k-b.ir/